|
کد مطلب: 183327
افشاي راز مخ زدن در شبکه هاي اجتماعي
تاریخ انتشار : 1394/07/30 10:26:05 نمایش : 2127
وقتي پاي حرف ها و دردل هاي دختران و پسران جوان مي نشينيم از روزهايي مي گويند که در بيم و اميد اين رابطه هاي بي سرانجام به اصطلاح مخ زدن در فيسبوک و لاين و اينستاگرام و ديگر شبکه هاي اجتماعي آزار ديده اند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، صحبت امروز و ديروز نيست، سالهاست که تعداد زيادي از دختران و پسران براي ازدواج، منتظر تصميم خانواده ها و روش هاي سنتي نمي مانند و پيش از اينکه حتي سن شناسنامه اي و عقلي شان براي اين کارمناسب باشد، در کوچه و خيابان و اينترنت و فيس بوک و ديگر شبکه هاي اجتماعي به دنبال کسي مي گردند که به اصطلاح دوستشان باشد و در اين ميان براي اينکه توجيحي هم براي رابطه شان داشته باشند، پاي قصد ازدواج داشتن را به ميان مي آورند! همان سناريوهاي تکراري!
اين روزها وقتي پاي حرف ها و دردل هاي دختران و پسران جوان مي نشينيم از روزهايي مي گويند که در بيم و اميد اين رابطه هاي بي سرانجام به اصطلاح مخ زدن در فيسبوک و لاين و اينستاگرام و ديگر شبکه هاي اجتماعي آزار ديده اند.
متين نصري در پاسخ به اينکه چرا دوستي هاي قبل از ازدواج منوط به مخ زدن در شبکه هاي اجتماعي و فضاهاي مجازي شده گفت: افرادي که در شبکه هاي اجتماعي تحت تاثير ديگران قرار مي گيرند به راحتي بنيان خانواده را بر هم مي زنند، اين افراد هم از نظر ضريب هوشي يعني همان iq پايين اند و هم بهره هوشي پاييني دارند.
وي در ادامه اظهار داشت: امروزه خانوده ها به علت خلاء عاطفي چه زن و چه مرد به شبکه هاي اجتماعي رو مي آورند. در اين خانواده ها معمولا افراد دسته جمعي دور هم جمع مي شوند اما عملا مخاطبشان تلويزيون است اين افراد فقط به صورت موازي کنار هم اند چرا که فقط دور هم اند و زوجين هيچ کدام از مشکلات يکديگر خبر ندارند اينکه نيازهايشان چيست و يا خلاء هاي عاطفي شان کجاست.
اين روانشناس ادامه داد: اين افراد چه خانم و چه آقا فرقي نمي کند وقتي در زندگي خانوادگي شان دچار خلاء عاطفي و کم توجهي و کمبود محبت مي شوند به فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي رو مي آورند چرا که فضاهاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي برايشان فرصت خوبي جهت ابراز وجود و طلب محبت کردن و حتي طلب توجه کردن است.بسياري از افراد در اين شبکه هاي اجتماعي هستند که از اين فرصت ها به نفع خودشان به خوبي استفاده مي کنند و فرد را رفته رفته وارد دنياي خودشان مي کنند. اين افراد چون در محيط خانواده هيچ توجه و محبتي نمي بينند ممکن است دچار اعتياد اينترنتي و يا همان عادت بشوند.
نصري ادامه داد پ: وقتي افراد دچار عادت مي شوند مدام پيام هاي طرف مقابل و يا افرادي که در فالورهايشان و اکانتشان دارند و به مزاقش خوش مي آيد را چک مي کنند و دلبسته آن طرف مي شوند به حدي که فضاي مجازي به خاطر پر شدن خلاء هاي عاطفي شان به فضاي حقيقي تبديل مي شود.
اين روانشناس در پاسخ به اينکه طريقه برقراري ارتباط عاطفي در فضاهاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي مثل لاين و تلگرام و اينستاگرام و ديگر شبکه هاي اجتماعي به چه صورت است گفت: کساني که به اصطلاح جوان هاي امروزي در شبکه هاي اجتماعي مخ مي زنند شخصيت هاي تلقين پذيري دارند؛ يعني خودشان با خواندن و يا فرستادن پيام هايي همانند شما با علامت سوال و آيا اين عکس خودتونه؟ چقدر زيبا و جذاب هستيد، آيا تمايل داريد تو گروه هاي تلگرامي جذاب ما عضو بشويد پس شماره تان را براي من ارسال کنيد و...براي طرف مقابل ارسال مي کنند که بگويند من تنها هستم. اگر طرف مقابل به در خواست آشنايي و دوستي آنها پاسخ مثبت داد يعني او هم تنهاست و دچار خلا عاطفي و کمبود محبت در زندگي خود شده است و بدين صورت ارتباط عاطفي بين دو نفر ايجاد مي شود.
نصري در ادامه گفت: وقتي فردي در شبکه هاي اجتماعي مثل لاين و اينستاگرام و تلگرام و ديگر شبکه هاي اجتماعي ارتباط برقرار مي کند دو حالت دارد: يا تنهاست و يا مهم نيست طرف مقابلش چه کسي باشد پس ارتباط برقرار مي کند و به اصطلاح مخ مي زند براي اينکه فقط خلاء عاطفي اش پر شود، اينجاست که طرف مقابل هم فضا را براي آدم هايي با هويت هاي جعلي باز مي کند که وارد فضاي روحي و رواني و در اصل حريم شخصي اش شوند.
اين روانشناس در پايان اظهار داشت: بايد قبل از ورود هر تکنولوژي به جامعه؛ آن تکنولوژي فرهنگسازي بشود و استفاده صحيح از آن را به افراد آموزش داد. اما انگار شبکه هاي اجتماعي قبل از فرهنگ ما وارد جامعه شده اند و به همين خاطر شاهد آسيب هايي چون طلاق و خيانت و حيا زدايي بين زوجين و.. هستيم.
مرجع : باشگاه خبرنگاران
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|